Σχετικά

Σχετικά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη φωτογραφία όταν στα χέρια μου βρέθηκε μία παλιά φωτογραφική μηχανή. Γοητεύτηκα αμέσως από τις εικόνες του Josef Koudelka, Garry Winogrand και πολλών άλλων. Πειραματίστηκα ατελείωτες ώρες στον σκοτεινό θάλαμο εμφανίζοντας και τυπώνοντας ασπρόμαυρες φωτογραφίες, κάτι που συνεχίζω να αγαπάω ακόμη και σήμερα.


Η φωτογραφία πλέον είναι το επάγγελμά μου. Μου αρέσει να φωτογραφίζω ανθρωποκεντρικά και να αναδεικνύω την ένταση των συναισθημάτων και των σχέσεων σε μία εικόνα. Κάθε δουλειά μου είναι ένα γεγονός που συμμετέχω και ο ίδιος. Αναζητώ να απαθανατίζω αυθόρμητες εικόνες και στιγμιότυπα και να παίζω με το φυσικό φως. Επιθυμία μου είναι να φωτογραφίζω τη χαρά, το γέλιο, τη συγκίνηση, μία αγκαλιά ή ένα ωραίο πάρτυ.


Όταν δεν φωτογραφίζω επαγγελματικά, επιδιώκω να ταξιδεύω σε διάφορους τόπους και να ανακαλύπτω την καθημερινή ζωή, τα έθιμα και τις παραδόσεις των ανθρώπων που συναντώ.  Άλλωστε η φωτογραφία είναι ένα προσωπικό ταξίδι αναμνήσεων που κάποιες φορές με οδηγεί στην αγαπημένη μου Νίσυρο και κάποιες άλλες σε ένα φθινοπωρινό τοπίο στα Μαστοροχώρια.

Μέλος στα: